Mașinile de imprimat baloane sunt personalizate și proiectate pentru imprimarea cernelei pe suprafața balonului.

Carcasele acestora adoptă între 4-8 forme cu tratament de pulverizare cu pudră, potrivite pentru imprimarea imaginilor/logo-urilor sau a cuvintelor pe baloane. Viteza de imprimare maximă este de 1000-1200 de bucăți pe oră, motoarele servo ale platourilor rotative și reductoarele planetare de precizie controlează mașinile. Rulează lin, cu viteză mare, încărcare manuală, suflare automată, imprimare automată, descărcare automată.

Mașinile au dispozitive de rotație a baloanelor, cu 2 funcții de imprimare: 2 culori pe o singură parte sau 1 culoare pe ambele părți, fiecare stație cu senzori de precizie.

Pot identifica automat dacă există baloane în fiecare stație. Designurile unice ale dispozitivelor de suflare și fixare a baloanelor fac ca viteza de suflare a baloanelor să fie mai rapidă și mai eficientă.

Funcții principale:

Funcții automate de suflare cu funcție de oprire în absența balonului.

Capete de imprimare automate cu funcții de oprire în absența balonului.

Descărcări automate cu funcție de oprire în absența balonului.

Controale independente ale presiunii de suflare a aerului, presiunea aerului este reglabilă.

Rotații automate ale baloanelor cu funcție de oprire în absența balonului, se pot imprima ambele părți ale baloanelor.

Platourile rotative adoptă motoare servo și controale precise ale reductoarelor de viteză, rulează lin și viteza este reglabilă rapid.

Rotațiile baloanelor adoptă dispozitive unice de vid combinate cu motoare electrice de rotație rapidă, viteza de rotație este reglabilă.


Toate acțiunile mașinilor pot fi controlate independent, facilitând depanarea mașinilor.